Gobatstraat 15
1902 DE Castricum
Noord- Holland
Tel/ Fax(0251) 67 18 04
Mob. 06-45424602
info@koikwekerij.nl

 

Van harte welkom op de website van Nishikigoi Farm Noord- Holland. Kijk gerust even rond. Wanneer je behoefte hebt om iemand persoonlijk te spreken, bel dan gerust! Wij staan je graag te woord. Wij zijn niet toegankelijk voor particulieren!

Wij zijn een kritisch bedrijf dat, met respect voor de natuur, de gezondheid en kwaliteit van de koi voorop stelt. In Nederland wordt steeds vaker gekwakzalft en er heerst een onervaren cultuur onder de startende hobbyisten. Deze benadering zorgt voor problemen met vijver en vis. Ondanks dat het aanleggen en onderhouden van vijver, filter en vissen helemaal niet duur hoeft te zijn, kiezen veel te veel mensen voor foutieve, goedkope oplossingen. Dit gaat in de meeste gevallen ten koste van de vissen. Uw vissen zijn volledig afhankelijk van uw zorg. Doe het daarom goed !
Wij kopen alleen hoge kwaliteit Nishikigoi uit Japan. Meerdere malen per jaar wordt er tategoi, tossai (eenjarige) en nissai (tweejarig) geselecteerd door een inkoop-gezelschap o.l.v Gertjan v.d. Stap van EDO KOI. Zelfs de eenjarige vissen worden door de kweker, op aangeven van Gertjan, geselecteerd op kwaliteit. Alleen zo . . . lees verder via de link kwaliteit.

Vissen zijn erg gevoelig voor stress. Slechte waterkwaliteit, een slecht onderhouden filtersysteem, slecht voer, transport, een fout aangelegde vijver, reigers en katten zijn slechts enkele voorbeelden waardoor stress ontstaat. Stress is bij koikarpers doodsoorzaak nummer één. Wanneer de stress ........... lees verder via de link medisch in het menu.

 

 

Wij bieden u advies over:

* Complete vijver- en filteraanleg.
* Een compleet assortiment vijverartikelen.
* Persoonlijk "Hand-picked" Japanse koi.
* Uiterste scherpe prijzen.
(vraag naar onze laagste prijsgarantie)
* Snelle levering en bezorging in de regio Noord- Holland.